Po delší době konečně mám další receptík, tentokrát na cheescake z tofu.
Na korpus jsem použil:
- 200 gramů datlí
- 200 gramů mandlí
- 2 polévkové lžíce kokosového oleje
Na krém jsem použil:
-3 ks tofu natural
- kůra a šťáva ze 3 bio citronů
- 6 polévkových lžic agáve
- 2 polévkové lžíce kokosového oleje
- špetka soli
Na korpus si rozmixujeme dalte s mandlemi a 2 polévkovými lžícemi kokosového oleje.
Na krém si rozmixujeme tofu spolu s citrónovou kůrou a šťávou spolu s kokosovým olejem a špetkou soli.
Ideálně necháme vychladnout přes noc v ledničce.
After longer time i have another recipe, this time for tofu cheesecake.
For corpus i used:
- 200g of dates
- 200g of almonds natural
- 2 tbsp of coconut oil
For cream i used:
- 3 tofu natural
- peel and juice from 3 bio lemons
- 6 tbsp of agave
- 2 tbsp of coconut oil
- pinch of salt
For corpus blend dates with almonds with 2 tbsp of coconut oil.
For cream blend tofu with lemon peel and juice together with coconut oil and salt.
Better to keep in fridge during the night.
Žádné komentáře:
Okomentovat