Blog zabývající se vším, co souvisí se zdravou výživou a zdravým životním stylem. Veganské, raw, bezlepkové recepty. Blog related to healthy food and healthy lifestyle. Vegan, raw, gluten-free recipes.
neděle 11. října 2015
Nepečený švestkový dortík - super rychlý dezert / Raw plum cake - super fast dessert
Nahromadily se mi doma švestky. Při rozhodování co s nimi jsem neváhal ani vteřinu.
Bude dezert :)
Švestkové knedlíky si nechám na příště :)
Ingredience:
- švestky (cca 600 g)
- datle (250 g)
- mandle (250g)
- kokosový olej (5 polévkových lžic)
- agáve (2 polévkové lžíce, není nutné )
Postup:
Na korpus rozmixujeme v mixéru nebo robotu mandle spolu s datlemi. Do směsi přidáme 2 polévkové lžíce kokosového oleje.
Na polevu si rozmixujeme švestky spolu s kokosovým olejem (3 PL) a agáve.
Necháme ztuhnout v mrazáku minimálně 2 hodiny.
Dobrou chuť :)
I have got a lot of plums. I didnt hesitate for a moment to decide what to do with them .
Its gonna be dessert :).
Plum dumplings will be next time :)
Ingredients:
- plums (cca 600 g)
- dates (250 g)
- almonds (250 g)
- coconut oil (5 tbsp)
- agave (2 tbsp, optional)
Procedure:
For corpus blend almonds with dates in blender or food processor. Add 2 tbsp coconut oil into mixture.
For topping blend plums with coconut oil (3 tbsp) and agave.
Put cake into freezer at least for 2 hours.
Bon appetite :)
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat