Už dlouho jsem měl chuť na něco podobného, tak proč si neudělat sekanou ve vegan variantě :)
Použil jsem balení zelené čočky, kterou jsem uvařil (cca 20 minut) a poté polovinu rozmixoval.
Na oleji jsem si orestoval 2 cibulky nakrájené najemno.
Cibulku jsem smíchal dohromady s rozmixovanou a zbylou čočku, osolil, opepřil, dochutil prolisovaným česnekem (5 stroužků), majoránkou, libečkem, trochou dijonské hořčice a kečupem.
Vytvaroval jsem ze směsi šišky, které jsem ještě potřel olejem a dijonskou hořčicí.
Vše jsem pekl cca 25 minut na 200 stupňů.
Brambory jsem si mezitím oloupal a uvařil (20 minut), poté jsem přidal trošku oleje a rozmixoval je tyčovým mixérem.
Žádné komentáře:
Okomentovat