Blog zabývající se vším, co souvisí se zdravou výživou a zdravým životním stylem. Veganské, raw, bezlepkové recepty. Blog related to healthy food and healthy lifestyle. Vegan, raw, gluten-free recipes.
pondělí 18. ledna 2016
Chlebíčky s tofu vajíčkovou pomazánkou a rostlinným sýrem - tip na pohoštění / Open sandwiches with tofu egg spread and plant based cheese - tip for refreshments
Jelikož mám dnes narozeniny, rozhodl jsem si dnes dopřát chlebíčky :)
Ingredience (cca 2 porce):
- Rostlinný sýr Violife (chedar, 4 ks)
- bezlepkový chléb (4 plátky)
- nakládané okurky (2 ks)
- cherry rajčata (4 ks)
- tofu uzené (2 ks)
- sojolka (1 ks)
- černá sůl (2 polévkové lžíce)
- lahůdkové droždí (2 čajové lžíce)
Postup:
Nejdřív si uděláme pomazánku. Smícháme dohromady tofu se sojolkou a přidáme černou sůl a lahůdkové droždí.
Chleba si rozpůlíme a namažeme pomazánkou, přidáme nakrájené okurky, rajčata a sýr a servírujeme.
Dobrou chuť :)
As today is my birthday, i decided to make open sandwiches to enjoy :)
Ingredients (cca 2 portions):
- plantbased cheese Violife (cheddar, 4 pcs)
- glutenfree bread (4 slices)
- pickles (2 pcs)
- cherry tomatoes (4 pcs)
- smoked tofu (2 pcs)
- sojolka (the emulsified cold soy sauce, 1 piece)
- black salt (2 tbsp)
- nutritional yeast (2 tsp)
Process:
At first make spread. Stir together tofu with sojolka and add black salt and nutritional yeast.
Cut bread at half , add the spread, sliced pickles, tomatoes and cheese and serve.
Bon appetite :)
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat